Ehdot ja ehdot Ebuno-jäsenyydelle


Jotta voisit käyttää Ebunoa, hyväksy käyttöehdot







Ebuno Ebuno AB

tietosuojakäytännössämme

Ebuno AB, ruotsalainen yritys, jonka organisaationumero on 559183-6027 (“Ebuno","we","meidän"Tai"us”), Vastaa henkilötietojesi käsittelystä alla kuvatulla tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua, joka rekisteröit tilin ja sinusta tulee Ebuno-käyttäjä.

Välitämme ja arvostamme yksityisyyttäsi. Tämän tietosuojakäytännön avulla haluamme siksi antaa sinulle tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin yleisiin tarkoituksiin:

Alla voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää mitä tahansa tietosuojalainsäädännön mukaisia ​​oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteemme kautta [sähköposti suojattu] tai soita meille + 46 (0) 73 143 8750 . Postiosoitteemme on Drottvägen 5, 18264 Djursholm, Ruotsi.  

Alla on tarkempia tietoja seuraavista aiheista: 

Mistä keräämme henkilötietojasi ja onko sinun toimitettava henkilötietoja meille? 2

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihisi ja miksi? 2

Missä henkilötietojasi käsitellään? 2

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen? 3

Yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi 4

Jos rekisteröit tilin ja sinusta tulee Ebuno-käyttäjä 4

Jos osallistut kyselyihin ja / tai peleihin, tarjoamme 5

Jos olet vuorovaikutuksessa kanssamme sosiaalisessa mediassa 7

Muu käsittely 8

Etuarviointien tasapainottaminen 9

Mistä keräämme henkilötietojasi ja onko sinun toimitettava henkilötietoja meille?

Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta, esimerkiksi kun rekisteröit tilin ja vastaat profilointikysymyksiimme.

Joissakin profilointikysymyksissämme voit jakaa arkaluonteisia henkilötietoja (esim. Tietoja terveydestäsi) kanssamme. Näihin kysymyksiin vastaaminen on valinnaista, ja käsittelemme meille jakamiasi tietoja vain, jos annat nimenomaisen ilmoituksesi suostumus .  

Yleensä voit vapaasti valita, haluatko antaa henkilötietosi meille. Joissakin tapauksissa sinun on kuitenkin annettava meille henkilötietoja, esimerkiksi rekisteröitävä tili. Mitä tarkkoja henkilötietoja meiltä vaaditaan, löydät alla olevista taulukoista suhteessa oikeusperustoihin "sopimuksen täyttäminen" ja "lakisääteinen velvoite". Tiedot, joita vaadimme sinulta, eivät ole koskaan arkaluontoisia tietoja.

Jos et toimita meille tiettyjä pyydettyjä henkilötietoja, et voi osallistua kyselyihimme tai peleihimme, joita tarjoamme tai luoda tai käyttää tiliä. Emme myöskään voi noudattaa kirjanpito- ja kirjanpitolakia ja käsitellä mahdollisia oikeudellisia vaatimuksia.  

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihisi ja miksi?

Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsittelemme ensisijaisesti Ebunossa. Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa alla olevan mukaisesti.

Jos haluat tietää enemmän kenelle jaamme henkilötietojasi, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön alusta.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksesta riippumatta jaamme henkilötietosi IT-toimittajiemme kanssa, jotka käsittelevät niitä puolestamme ja ohjeidemme avulla varmistaaksemme hyvän ja turvallisen IT-toiminnan. Jaamme henkilötietojasi IT-toimittajiemme kanssa vain, jos se on välttämätöntä, jotta he voivat täyttää velvollisuutensa meitä kohtaan heidän kanssaan tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Jos osallistut kyselyihin

Missä henkilötietojasi käsitellään?

Me samoin kuin käsittelijämme käsittelemme henkilötietojasi pääasiassa EU: ssa / ETA: ssa. Kun käsittelemme henkilötietojasi EU: n / ETA: n ulkopuolella, teemme niin, koska kumppanimme, joka auttaa meitä sovittamaan profiilisi kyselyihin, joista löydät mielenkiintoisia ja merkityksellisiä, tallentaa henkilötietojasi EU: n / ETA: n ulkopuolelle.

Kun siirrämme henkilötietojasi EU: n / ETA: n ulkopuolelle, teemme sen joko komission päätöksen, vakiosopimuslausekkeiden tai Privacy Shieldin perusteella.

Jos haluat tietää enemmän kenelle jaamme henkilötietojasi, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön alusta.

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyen?

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on olosuhteista riippuen oikeus useisiin erilaisiin oikeuksiin, jotka on määritelty alla.

Jos sinulla on kysyttävää näistä oikeuksista tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön alusta.

Oikeus tietoihin ja tiedonsaantiin

Sinulla on oikeus hankkia vahvistus käsittelemme henkilötietojasi. Jos käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on myös oikeus saada niitä tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja saada kopio henkilökohtaisista tiedoistasi.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus virheelliset henkilötiedot korjattu ja saada puutteelliset henkilötiedot valmistuneet.

Oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi") ja käsittelyn rajoittaminen

Sinulla on oikeus pyydä henkilötietojasi poistamaan tietyissä tapauksissa. Näin on esimerkiksi silloin, kun henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty, ja jos käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella ja huomaamme vastustuksesi seurauksena (katso alla Oikeus vastustaa), että meillä ei ole ensisijaista etua jatkaa sen käsittelyä.

Sinulla on myös oikeus pyytää meitä rajoittaa käsittelyä henkilökohtaisista tiedoistasi. Esimerkiksi kun kyseenalaistat henkilötietojesi oikeellisuuden, kun olet vastustanut henkilötietojemme käsittelyä oikeutetun edun perusteella tai jos käsittely on laitonta, ja vastustat henkilötietojesi poistamista ja haluat sen sijaan rajoittaa käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada meille toimittamiasi (sinua koskevia) henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus tietyissä tapauksissa siirtää tällaiset henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos käytämme niitä markkinointitarkoituksiin.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun käsittely perustuu oikeusperustaan "Oikeutettu etu". Tilanteet, joissa käsittelyn perustana on oikeutettu etumme, on esitetty alla olevissa kaavioissa, ja voit lukea lisää kiinnostuksen arvioinnistamme tämän tietosuojakäytännön lopusta. Joissakin tapauksissa voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, vaikka olisit vastustanut käsittelyä. Näin voi olla, jos voimme osoittaa käsittelyä varten pakottavia laillisia syitä, jotka ylittävät sinun edut, tai jos tarkoituksena on perustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia vastaan.

Oikeus peruuttaa suostumus

Sinulla on oikeus peruuttaa annettu suostumus milloin tahansa. Peruutus ei vaikuta ennen peruuttamista antamaasi suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valituksen valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Tällainen valitus voidaan tehdä sen EU: n / ETA: n jäsenvaltion viranomaiselle, jossa asut, työskentelet tai jossa oletettu sovellettavan tietosuojalainsäädännön rikkominen. Ruotsissa valvontaviranomainen on Ruotsin tietosuojaviranomainen.

Yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi

Alla olevassa taulukossa kuvataan yksityiskohtaisesti, miksi käsittelemme henkilötietojasi, mitä henkilötietoja käsittelemme, käsittelyn lailliset perusteet ja kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi.

Jos rekisteröit tilin ja sinusta tulee Ebuno-käyttäjä

Tilisi ylläpito

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Voit luoda tilin ja antaa sinun käyttää sitä turvallisesti, myös kommunikoida kanssasi tiliäsi koskien
  • Antaa sinulle tilin saamisen edut, mukaan lukien esim. Asetusten hallinnan ja pääsyn kyselyhistoriaasi
  • Voit seurata pisteitä, jotka saat erilaisista täytetyistä kyselyistä
  • Voit laskea sijoituksesi verrattuna muihin Ebuno-käyttäjiin pisteidesi perusteella

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Postinumero ja kaupunki
  • Sukupuoli
  • Syntymäaika
  • Suoritettujen kyselyjen ja keräämiesi pisteiden määrä
  • Muita tietoja, jotka päätät antaa meille, kuten katuosoite ja puhelinnumero

Sopimuksen täytäntöönpano

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää rekisteröintisi sopimuksen Ebunossa.

Oikeutettu etu

Sinun ei tarvitse antaa meille tietoja katuosoitteestasi ja puhelinnumerostasi minkä tahansa sopimuksen täyttämiseksi. Nämä tiedot käsitellään sen sijaan oikeutetun edun perusteella käsitellä henkilötietojasi tilin hallinnoimiseksi.

  • Voit seurata, milloin olet lähettänyt ystäväsi Ebunoon ja kuinka monta pistettä he ovat keränneet palkitsemaan sinua ylimääräisillä pisteillä
  • Keräämäsi pisteet
  • Viittaamasi ystävän nimi
  • Ystäväsi vaatimien pisteiden määrä

Oikeutettu etu

Meidän oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi palkitsemaan sinut ylimääräisillä pisteillä yhden ystäväsi palvelukseen ottamisesta Ebunoon.

Jos olet nimetty ystävä ja rekisteröit tilin, käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen täyttämisen perusteella, katso yllä.

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi, kunnes päätät poistaa tilisi Ebunossa tai kunnes olet ollut passiivinen 3 vuotta.

Profiilisi ylläpito

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Voit esittää kysymyksiä, jotta voit luoda sinulle profiilin, joka voidaan yhdistää asiaankuuluviin kyselyihin
  • Antaa sinulle kyselyjä, jotka vastaavat sinun kiinnostuksen kohteitasi ja henkilöitäsi
  • Voit seurata vastaamiasi kysymyksiä antaaksesi sinulle lisäpisteitä

Huomaa, että näihin kysymyksiin vastaaminen on valinnaista ja että valitset mitä tietoja haluat jakaa meille.

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Tietoja kotitalouksestasi, koulutuksestasi ja ammatistasi, autosta, ruoasta ja juomista, harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista, elektroniikasta, tietokone- ja videopeleistä, mediasta, matkustamisesta ja mihin tutkimuksiin olet valmis osallistumaan
  • Tietoja etnisestä alkuperästäsi, tupakoinnista ja tupakkatottumuksista, terveydenhuollosta ja mahdollisista lapsista

Oikeutettu etu

Oikeutettu etumme käsitellä henkilötietojasi, jotka valitset meille, jotta voimme luoda ja hallinnoida profiiliasi.

Erityinen suostumus

Arkaluontoisia tietoja käsitellään nimenomaisen suostumuksesi perusteella. Voit peruuttaa tällaisen suostumuksen milloin tahansa. Voit myös muuttaa joitain vastauksia, jotka olet antanut "En halua julistaa tätä".

Varastointiaika: Tallennamme henkilötietojasi, kunnes päätät poistaa tilisi, kunnes olet ollut passiivinen 3 vuotta tai kunnes muutat vastauksesi "En halua julistaa tätä". Lopetamme arkaluonteisten henkilötietojesi tallentamisen välittömästi, jos peruutat suostumuksesi.

Jos osallistut kyselyihimme ja / tai peleihimme

Jotta profiilisi voidaan yhdistää asiaankuuluviin kyselyihin

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Jotta profiilisi voidaan yhdistää kyselyihin, jotka ovat sinulle mielenkiintoisia ja mielenkiintoisia, jaamme tietoja kumppaneidemme kanssa
  • Kumppanimme yhdistää profiilisi yrityksiin, joilla on kyselyjä sekä EU: n sisällä että sen ulkopuolella

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Postinumero ja kaupunki
  • Sukupuoli
  • Syntymäaika
  • Suoritettujen kyselyjen ja keräämiesi pisteiden määrä
  • Muita tietoja, jotka päätät antaa meille, kuten katuosoite ja puhelinnumero
  • Muita tietoja profilointikysymyksistä, joihin olet valinnut vastauksen

Oikeutettu etu

Meidän oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi, jotta profiilisi sopisi yhteen mielestäsi merkityksellisten ja mielenkiintoisten kyselyjen kanssa.

Erityinen suostumus

Arkaluontoisia tietoja käsitellään nimenomaisen suostumuksesi perusteella. Voit peruuttaa tällaisen suostumuksen milloin tahansa. Voit myös muuttaa joitain vastauksia, jotka olet antanut "En halua julistaa tätä".

Varastointiaika: Käsittelemme henkilötietojasi, kunnes haku on suoritettu. Lopetamme arkaluonteisten henkilötietojesi tallentamisen heti, kun peruutat suostumuksesi tai vaihdat vastauksesi "En halua ilmoittaa tätä".

Tarjota kyselyjä

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Tarjoamaan sinulle kyselyjä, joihin voit osallistua
  • Pisteiden jakaminen jokaisesta tutkimuksesta, johon osallistut

Huomaa, että tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kyselyihin, mutta varsinaisia ​​kyselyjä hoitavat kolmannet osapuolet. Jos päätät ilmoittaa nimesi tai muita tietoja itsestäsi kyselyssä, tutkimusyritys voi pystyä sitomaan vastauksesi sinuun henkilöä. Tällaisissa tapauksissa tutkimusyrityksestä tulee rekisterinpitäjä. Jos haluat tietää enemmän siitä, miten he käsittelevät tietojasi, voit ottaa yhteyttä asianomaiseen yritykseen.

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Postinumero ja kaupunki
  • Sukupuoli
  • Syntymäaika
  • Muita tietoja, jotka päätät antaa meille, kuten katuosoite ja puhelinnumero
  • Suoritettujen kyselyjen ja keräämiesi pisteiden määrä
  • Tiedot, jotka olet antanut meille profiilisi kautta

Oikeutettu etu

Meidän oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kyselyjä, joihin voit osallistua.

Varastointiaika: Käsittelemme henkilötietojasi, kunnes kysely on valmis.

Tarjota pelejä

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Tarjoamaan sinulle pelejä, joita voit pelata
  • Voit laskea pisteesi jokaisen voittamasi tai hävinneen pelin jälkeen
  • Voit laskea sijoituksesi verrattuna muihin pelaajiin

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Keräämiesi pisteiden määrä
  • Pisteiden määrä, jonka voitat tai menetät pelatessasi pelejä

Oikeutettu etu

Oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi, jotta voit pelata tarjoamiamme pelejä, saada mahdollisuuden voittaa lisäpisteitä ja nähdä, miten sijoitat muihin käyttäjiin verrattuna.

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi, kunnes päätät poistaa tilisi tai kunnes olet ollut passiivinen 3 vuotta.

Pisteiden peruuttamisen hallinnointi lahjakortteja vastaan

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Voit muuttaa saamasi pisteet lahjakorteiksi
  • Voit lähettää sinulle lahjakortin

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Suoritettujen kyselyjen ja keräämiesi pisteiden määrä
  • Tietoja valitsemastasi lahjakortista

Sopimuksen täytäntöönpano

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää Ebuno-jäsenyyttäsi koskevan sopimuksen, mikä tarkoittaa, että saat pisteitä, jotka voidaan nostaa lahjakorteina vastineeksi osallistumisesta kyselyihin.  

Varastointiaika: Käsittelemme henkilötietojasi, kunnes kotiutus on viimeistelty.

Pisteiden noston hallinnointi PayPalin rahana

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Voit muuttaa saamasi pisteet PayPal-rahaksi
  • Voit lähettää sinulle PayPal-palkkion

Huomaa, että pisteiden muuttamiseksi PayPal-rahaksi jaamme henkilötietosi PayPalin kanssa. Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka PayPal käsittelee tietojasi, voit ottaa yhteyttä PayPaliin.

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Suoritettujen kyselyjen ja keräämiesi pisteiden määrä
  • Tietoja valitsemastasi lahjakortista

Sopimuksen täytäntöönpano

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää Ebuno-jäsenyyttäsi koskevan sopimuksen, mikä tarkoittaa, että saat pisteitä, jotka voidaan nostaa PayPal-rahana vastineeksi osallistumisesta kyselyihin.  

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi, kunnes kotiutus on viimeistelty.

Jos olet vuorovaikutuksessa kanssamme sosiaalinen media

Kommunikoida kanssasi sosiaalisessa mediassa

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Kommunikoida kanssasi sosiaalisen median tilillä (Facebook), esimerkiksi jos olet yhteydessä meihin sivullamme
  • Tiedot profiilissasi kyseisessä sosiaalisessa mediassa (käyttäjänimi ja kaikki tilillesi valitsemasi kuvat)
  • Tiedot, jotka annat sivuillamme

Oikeutettu etu

Oikeutettu etumme käsitellä henkilötietojasi kommunikoida kanssasi sosiaalisen median alustallamme.

Varastointiaika: Henkilötietosi poistetaan, jos pyydät meitä poistamaan ne tai jos itse poistat sisällön, mutta muuten säilytämme henkilötietoja sosiaalisen median alustalla toistaiseksi.

Muu jalostus

Tarjoamaan asiakaspalvelua

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Vastaa ja hallinnoi asiakaspalvelua

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot, jotka annat yhteystiedoissamme
  • Muut antamasi tiedot, esimerkiksi ongelma toiminnossa

Oikeutettu etu

Meidän oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi vastaamaan ja hallinnoimaan asiakaspalvelua.

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan kun asiakaspalvelu on ratkaistu.

Palvelujemme parantamiseksi

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Parannamme palveluitamme ja verkkosivustomme toimintoja palautteesi perusteella

Tiedot, jotka annat meille, esimerkiksi:

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (sähköposti)
  • Muut tiedot, jotka annat meille palautetta lähettäessäsi

Oikeutettu etu

Oikeutettu etumme käsitellä henkilötietojasi palautteen käsittelemiseksi ja palvelujemme parantamiseksi.

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi 2 vuoden ajan.  

Kaikkien vaatimusten ja oikeuksien käsittely

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Käsittele kaikki kuluttajan oikeudet, kuten oikeus tehdä valituksia
  • Puolustukaa vaatimuksilta ja valituksilta
  • Aloita vaateet
  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot, jotka olet valinnut käyttöösi, esim. Sähköpostiosoite ja / tai puhelinnumero
  • Tiedot vaateeseen liittyvästä yhteydenpidostamme kanssasi, esim. Tietoja varauksesta tai tietoja vierailustasi

Laillinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä, jotta noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme, ts. Noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme. 

Oikeutettu etu

Meidän oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi puolustautumiseksi mahdollisilta oikeudellisilta vaatimuksilta ja vaatimuksen nostamiseksi.

Varastointiaika: Säilytämme henkilötietojasi, kunnes olemme käsitelleet valituksen, kunnes olemme käsitelleet oikeuden tai riidan ajaksi.

Kirjanpitoa ja kirjanpitoa koskevan lainsäädännön noudattaminen

Mitä käsittelyä teemme

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Laillinen perusta käsittelylle

  • Tallenna tiedot kirjanpitoon ja kirjanpitoon  
  • Etu- ja sukunimi
  • Nostojen ja suoritettujen maksujen historia
  • Muut kirjanpitotiedot

Laillinen velvoite

Käsittely on välttämätöntä, jotta noudatamme lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten kirjanpitoa ja kirjanpitolainsäädäntöä.

Varastointiaika: Tallennamme henkilötietojasi siihen tilikauteen, johon henkilötiedot liittyvät, seitsemänteen vuoteen kalenterivuoden päättymisen jälkeen.

Etuarviointien tasapainottaminen

Kuten edellä todetaan, käsittelemme henkilötietojasi joihinkin tarkoituksiin "oikeutetun edun" perusteella. Suorittamalla henkilötietojesi käsittelyä koskevan etujen arvioinnin arvioimme, että oikeutettu etumme käsittelyyn on suurempi kuin sinun edut tai oikeudet, jotka edellyttävät henkilötietojesi suojaamista.

Jos haluat lisätietoja etunäkökohtien arvioinnista, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön alusta.

Tämän tietosuojakäytännön on laatinut Ebuno AB 2020.

 /

CINT & Ebuno


Paneelin jäsenyyden, kyselyyn osallistumisen ja palvelujen käytön ehdot

Voimaantulopäivä: 28 helmikuu 2018

Viimeksi tarkistettu: 28 helmikuu 2018

Määritelmät

Kun näitä termejä käytetään, seuraavilla termeillä ja ilmaisuilla on seuraava merkitys.

"Aktiivinen paneelilistaja”Viittaa paneelin jäseneen, joka on: (a) osallistunut kyselyyn, (b) muuhun tutkimusohjelmaan; tai (c) muita Palvelun osia ainakin kerran viimeisten 12 (12) kuukauden aikana; tai (d) päivittänyt profiilinsa tai jäsenetietonsa vähintään kerran viimeisten XNUMX (XNUMX) kuukauden aikana.

"Markkinatutkimuksen seurantapalvelu”Viittaa käyttäjän hyväksymään palveluun, joka voi seurata kyseisen käyttäjän verkkokäyttäytymistä, kuten verkkosivustot, joihin käyttäjä on päässyt, ja verkkokampanjat, jotka ovat alttiina käyttäjälle markkinatutkimuksia varten, mukaan lukien mainonnan seurantatutkimus.

"Sovellettava laki”Viittaa sovellettaviin kansallisiin ja / tai paikallisiin lakeihin ja asetuksiin.

"Asiakas”Viittaa asiakkaisiimme, joille tarjoamme palveluja.

"Sisältö”Viittaa sivustollamme, kyselysivustollamme, paneelisivustollamme tai kumppanisivustollamme oleviin tietoihin.

"Paneeli”Viittaa ryhmään henkilöitä, jotka ovat suostuneet kutsumaan osallistumaan markkinatutkimuksiin, muihin tutkimusohjelmiin tai muihin markkinatutkimuspalveluiden osiin.

"Paneelin jäsen”Viittaa paneelin jäseneen.

"Paneelin omistaja”Viittaa paneelin ja paneelisivuston omistajaan, joiden jäsen olet paneelin jäsen.

"Paneelisivusto”Viittaa verkkosivustoon, jossa henkilöt voivat rekisteröityä paneelin jäseniksi.

"kumppani”Viittaa yhteen kumppaneistamme, mukaan lukien paneelin omistajat ja muut yhteistyökumppanit.

"Kumppanisivusto”Viittaa verkkosivustoon, jota ylläpitää yksi kumppaneistamme.

"Osallistuja”Viittaa henkilöön, joka ei ole paneelin jäsen, jonka yksi kumppaneistamme ohjaa kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muihin palveluiden osiin.

"Henkilötiedot”Mitä tahansa tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (”Tietosuoja”); tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa tai jäljittää suoraan tai epäsuorasti, erityisesti viittaamalla tunnistimeen joko yksinään tai yhdistettynä muihin henkilökohtaisiin tai tunnistaviin tietoihin. Henkilötiedot voivat sisältää tietoja, kuten nimi, sosiaaliturvatunnus, syntymäaika ja -paikka, äidin tyttönimi, biometriset tiedot, valokuvat, ääni- tai videotallenne ja muita henkilöihin liittyviä tai linkitettäviä tietoja, kuten lääketieteelliset, koulutus- , taloudelliset ja työllisyystiedot. (HUOMAUTUS: Henkilötietoihin voidaan viitata myös nimellä Henkilötiedot tai Henkilötiedot.)

"Tutkimusohjelma”Viittaa muuhun tutkimusmahdollisuuteen kuin kyselyyn.

"Rajoitettu sisältö”Viittaa luottamuksellisiin ja / tai omistettuihin tietoihin, materiaaleihin, tuotteisiin ja Sisältöön, joka kuuluu meille ja / tai paneelin omistajalle, kyselyn omistajalle, asiakkaalle, kumppanille ja / tai lisenssinantajalle.

"palvelu”Viittaa palveluumme, jonka tarjoamme meille, joka sallii sinun paneelin jäsenenä tai osallistujana osallistua (a) paneeliin tai kyselyyn, (b) muuhun tutkimusohjelmaan tai (c) mihin tahansa muuhun palveluun, jota tarjoamme käyttämäsi, kuten markkinatutkimuksen seurantapalvelu.

"Vastauksissa”Tarkoittaa kaikkia kommentteja, palautetta, ehdotuksia, ideoita ja muuta tietoa, jonka lähetät tai keräämme, kun osallistut paneeliin, vastaat kyselyyn tai muuhun tutkimusohjelmaan tai käytät palvelua.

"Kyselyn omistaja”Viittaa kyselyn omistajaan, joka tyypillisesti on asiakas.

"Tutkimuspaikka”Viittaa verkkosivustoon, jossa vastaat kyselyyn ja täytät sen.

"Kyselyt”Viittaa markkinatutkimuksiin, jotka olemme antaneet meille.

"Kolmannen osapuolen verkkosivustot”Viittaa kolmansien osapuolten ylläpitämiin ja / tai ylläpitämiin verkkosivustoihin.

"käyttäjä”Viittaa sinuun henkilöä käyttäessäsi Palvelua.

"Käyttäjän sisältö”Viittaa kaikkeen sisältöön, materiaaleihin, tietoihin ja kommentteihin, joita käytät, lataat, postitat tai lähetät tai joita keräämme käyttäessäsi Palvelua, mukaan lukien Mainosseurantapalvelun kautta vastaanotetut tiedot, kuten Internetin käyttötavat.

"Voit","Sinä itse","Sinun"Ja"Sinun”Viittaa sinuun yksilönä.

"We","Us","Meidän"Ja"Cint”Viittaa ruotsalaiseen yhteisöön Cint AB reg. ei. 556559-8769.

1. sovellettavuus; Sopimus

Nämä ehdot (jäljempänäEhdot”) Sovelletaan minkä tahansa sopimuksen kanssa paneelin omistajan kanssa paneelissa, jonka paneelin jäsen olet, sekä mahdollisia erityisehtoja, joita voidaan soveltaa kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun. Nämä ehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne ovat ristiriidassa sinun ja paneelin omistajan välisen sopimuksen ehtojen kanssa tai paneelin omistajan tai asiakkaan toimittamien erityisehtojen kanssa ehdoksi sinun osallistumiselle kyselyyn tai muuhun tutkimusohjelmaan edellyttäen, että kuitenkin, että muut ehdot eivät vähennä oikeuksiamme tai lisää näissä ehdoissa määriteltyä vastuumme.

2. esittely

Näiden ehtojen tarkoituksena on asettaa yleiset ehdot Palvelujen käyttämiselle, mukaan lukien osallistuminen kyselyihin, paneeleihin tai muihin tutkimusohjelmiin.

Hallinnoimme kyselyn omistajan ja paneelin omistajan välistä suhdetta ja toimimme paneelin omistajan puolesta. Olemme myös alustan toimittaja, joka tarjoaa paneelin jäsenille mahdollisuuden osallistua kyselyihin, muihin tutkimusohjelmiin ja käyttää muita palveluja.

Edellä mainittujen lisäksi voimme hallita myös kannustimia. Yksityiskohtaiset tiedot tällaisesta kannustinjärjestelmästä löytyvät näistä ehdoista.

3. Paneelin jäsenyyden kelpoisuus

Paneelijäsenyys on yleensä avoin henkilöille, jotka täyttävät jäsenyyden vaatimukset, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ikärajat ja maantieteelliset sijaintivaatimukset. Paneelin jäsenyyden vaatimukset voivat vaihdella paneelikohtaisesti, ja paneelin omistaja määrittää ne. Suostumalla tulemaan paneelin jäseneksi, sitoudut vastaanottamaan kutsuja osallistumaan kyselyihin, tutkimusohjelmiin tai muihin palveluihin sekä paneelin omistajalta, jonka olet hakenut paneelin jäsenyyteen, että muilta paneelin omistajilta. Voit peruuttaa paneelin jäsenyyden milloin tahansa, katso alla olevaa osiota 12 “Opt-Out Policy”.

Kussakin paneelissa sallitaan vain yksi paneelin jäsen kutakin yksilöllistä sähköpostiosoitetta kohti.

4. Paneelin rekisteröinti

Tullaksesi paneelin jäseneksi sinun on rekisteröidyttävä paneelisivustolle ja annettava tiettyjä tietoja itsestäsi. Antamiesi tietojen on oltava oikeita, oikeita ja täydellisiä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää pääsy Palveluun tai osallistuminen kyselyyn tai muuhun tutkimusohjelmaan, jos annat tietoja tai meillä on syytä epäillä, että antamasi tiedot eivät ole oikeita, oikeita ja täydellisiä.

Paneelin jäsenyys on henkilökohtainen, ja sitä voi käyttää vain henkilö, joka ilmoittautuu jäseneksi paneeliin. Olet vastuussa kaikkien käyttäjätietojen ja salasanan luottamuksellisuudesta ja olet vastuussa jäsenetilisi käytöstä, riippumatta siitä, onko kyseessä lupa tai lupa.

5. Kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muihin palveluihin osallistumisen ehdot

Kun osallistut kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun ja / tai käytät sivustoamme, kyselysivustoa tai paneelisivustoa, sinun on noudatettava näitä ehtoja sekä muita ehtoja, jotka koskevat sinua osallistuminen, mukaan lukien kaikki sinun ja paneelin omistajan väliset sopimukset tai asiakkaan tai kumppanin soveltamat ehdot.

Osallistumalla kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun sitoudut toimittamaan tosi, oikeat ja täydelliset tiedot itsestäsi. Jos annat tietoja tai meillä on syytä epäillä, että antamasi tiedot eivät ole oikeita, paikkansapitäviä ja täydellisiä, et välttämättä ole oikeutettu kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun, joten et saa kannustimia osallistumisestasi. Lisäksi paneelin omistaja voi irtisanoa jäsenyytesi siten, että et voi enää osallistua kyselyihin tai muihin tutkimusohjelmiin.

Olet vastuussa tililtäsi suoritetuista tai välitetyistä toimista ja viestinnästä.

6. Palvelujen käyttö

Osallistuminen kyselyyn, muuhun tutkimuspalveluun tai muun palvelun käyttö on vapaaehtoista. Palvelut on tarkoitettu henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, ja pidätämme oikeuden muuttaa, muokata, rajoittaa tai estää pääsyn palveluihin kokonaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta.

Voimme milloin tahansa kieltäytyä tarjoamasta Palveluja kenellekään oman harkintamme mukaan.

Ymmärrät, että käytät, käytät ja / tai osallistut palveluihin riippumattoman urakoitsijan ominaisuudessa, eikä näillä ehdoilla ole tarkoitus eikä luotu toimisto-, kumppanuus-, yhteisyritys-, työntekijä-työnantaja- eikä franchising-toimeksiantaja-franchise-suhdetta.

7. Luvaton käyttö

Sitoudut olemaan:

(a) häiritä, häiritä turvallisuutta tai muutoin väärinkäyttää Palvelua tai Sivustoamme, Mittaussivustoa, Paneelisivustoa, Kumppanisivustoa tai mitä tahansa palveluja, järjestelmäresursseja, tilejä, palvelimia tai verkkoja, jotka on kytketty tai joihin voidaan päästä tutkimukseen tai kyselysivusto tai siihen liittyvät tai linkitetyt sivustot;

(b) käyttää hämähäkkejä, robotteja tai muita automatisoituja tiedonlouhintatekniikoita luetteloidaksesi, lataamalla, tallentamalla tai muuten jäljentämään tai jakamaan Palvelun yhteydessä saatavilla olevaa tietoa tai sisältöä tai muulla tavalla manipuloimaan Kyselyn tulosta;

(c) ryhtyä kaikkiin toimiin häiritäksemme Sivustoamme, Tutkimuspaikkaa, Paneelisivustoa tai Kumppanisivustoa tai yksittäisten käyttäjien käyttäessä tällaisia ​​sivustoja, mukaan lukien muun muassa verkkosivuston ylikuormitus tai "kaatuminen";

(d) lähettää tai lähettää viruksia, vioittuneita tietoja tai muita haitallisia, häiritseviä tai tuhoavia koodeja, tiedostoja tai tietoja, mukaan lukien vakoiluohjelmat, haittaohjelmat ja troijalaiset;

(e) kerätä muiden Palveluiden käyttäjien henkilötietoja;

(f) lähettää ei-toivottuja sähköposteja, kuten tuotteiden tai palvelujen tarjouksia ja mainoksia;

(g) avata, käyttää tai ylläpitää useampaa kuin yhtä (1) jäsentiliä paneelissa;

(h) käyttää tai yrittää käyttää toisen käyttäjän tiliä ilman lupaa tai luoda väärän henkilöllisyyden omaava tili;

(i) yrittää saada luvaton pääsy sivustoomme, kyselyyn, kyselysivustoon, paneelisivustoon, yhteistyökumppanisivustoon tai kyselyn osiin, sivustoomme, kyselysivustoon, paneelisivustoon tai kumppanisivustoon, joita ei ole rajoitettu yleinen pääsy;

(j) väärennä tai peitä todellinen henkilöllisyytesi;

(k) kehystää osan sivustoistamme, tutkimuskeskuksestamme, paneelisivustoistamme tai kumppanisivustoistamme ja näyttää ne toisella verkkosivustolla tai mediassa tai muuttaa minkä tahansa kyselysivuston, paneelisivuston tai kumppanisivuston ulkonäköä;

(l) luoda verkkosivustolta linkkejä sivustollemme, kyselysivustolle, paneelisivustolle tai kumppanisivustolle tai palveluihin ilman etukäteen annettua kirjallista suostumusta;

(m) lähettää tai lähettää uhkaavaa, herjaavaa, kunnianloukkaavaa, säädytöntä, pornografista, röyhkeä, skandaalista tai tulehduksellista materiaalia tai sisältöä;

n) käyttää mitä tahansa virheitä; loukkaava tai säädytön kielenkäyttö sivustollamme, kyselyssä tai kyselysivustossa, paneelisivustossa tai kumppanisivustossa;

(o) harjoittaa petollista toimintaa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kyselyjen nopeuttaminen, saman kyselyn suorittaminen useammin kuin kerran, väärien tietojen toimittaminen rekisteröintiprosessin aikana, väärien tai epätosi tietojen antaminen, kannustimien lunastaminen tai yrittäminen väärät tai petolliset keinot, kyselyjen peukalointi ja mainosseurantapalvelun käytön osalta pääsy verkkosivustoille tai verkkokampanjoihin ainoana tarkoituksena antaa väärä kuva verkkokäyttäytymisestäsi;

(p) muuttaa palvelun mitä tahansa osa-aluetta tai ryhtyä toimiin, jotka saattavat paljastaa tai paljastaa lähdekoodin, tai ohittaa tai kiertää toimenpiteitä tai valvontamenetelmiä, joita käytetään kieltämään, rajoittamaan tai rajoittamaan minkä tahansa verkkosivun, sisällön tai koodien käyttöä, paitsi jos se on nimenomaisesti sallittu sovellettavan lain mukaan;

(q) harjoittaa mitä tahansa rikollista tai laitonta toimintaa, joka voi liittyä sivustoomme, kyselyyn tai kyselyyn, paneelisivustoon tai kumppanisivustoon;

(r) käyttää rajoitettua sisältöä näiden ehtojen vastaisesti tai rikkomalla; tai

(s) kannustaa ja / tai neuvoo ketään henkilöä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, paneelin jäsenet, osallistujat tai työntekijät, tekemään ehtojen vastaista toimintaa.

8. Rajoitettu sisältö

Ellei toisin mainita, kaikki materiaalit, mukaan lukien kaikki käsitteet, teksti, mallit, grafiikat, piirustukset, valokuvat, videoleikkeet, musiikki ja äänet sekä kaikki kyselyssä, muussa tutkimusohjelmassa tai muussa tutkimusohjelmassa käytetyt tavaramerkit, palvelumerkit ja kauppanimet muuhun palveluun ja / tai sivustollemme, kyselysivustolle, paneelisivustolle tai kumppanisivustolle sekä niiden valinnalle ja järjestelyille, ovat immateriaalioikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeudet, tavaramerkit ja patentit tai oikeus hakea heidän rekisteröimisensä kaikkialla maailmassa, jonka omistaa tai jonka olemme lisensoineet me, kyselyn omistaja, paneelin omistaja, yhteistyökumppani tai muut kolmannet osapuolet, jotka ovat kyseisen rajoitetun sisällön omistajia tai hallitsevia.

Kun käytät palvelua tai osallistut kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun, saatat altistua rajoitetulle sisällölle. Sinulle ei myönnetä mitään rajoitetun sisällön oikeuksia, ja kaikki immateriaalioikeudet pidätetään nimenomaisesti. Rajoitettua sisältöä tai rajoitetun sisällön käyttöoikeutta ei myönnetä sinulle, paljastaa, lataa, kopioi, jaa tai toista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, lähettäminen mihin tahansa verkkosivustoon, sosiaaliseen mediaan tai blogiin). Huomaa, että oikeustoimiin voidaan ryhtyä, jos rajoitetun sisällön luvaton käyttö johtuu sinusta. Sinulle ilmoitetaan täten, että tiedämme, että toimimme täysin yhteistyössä kaikkien kolmansien osapuolten tietojen luovuttamispyyntöjen kanssa (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, henkilöllisyytesi paljastaminen), jotka liittyvät väitteisiin, joiden mukaan olet käyttänyt rajoitettua sisältöä näiden ehtojen vastaisesti, joiden katsomme olevan laillisia.

Voit osallistua tutkimukseen, muuhun tutkimusohjelmaan, muuhun palveluun ja / tai käyttää sivustoamme, kyselysivustoa, paneelisivustoa tai kumppanisivustoa tavalla, joka ei loukkaa meidän tai kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia oikeuksia.

9. Käyttäjän sisältö

Olet vastuussa kaikesta käyttäjän sisällöstä. Olet myös vastuussa siitä, että hankit tarvittaessa kolmannen osapuolen hyväksynnät, suostumukset ja / tai valtuutukset käyttäjän ja käyttäjän käyttämäsi käyttäjän sisältöön. Käyttäjäsisältöä, mukaan lukien valokuvat, ääni- tai videotallenteet, voidaan pitää henkilötietoina. Käyttäjäsisältösi saattaa tulla julkisesti saataville ja jaettua kolmansille osapuolille, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, asiakkaillemme, asiakkaidemme asiakkaille, kyselyn omistajille, paneelin omistajille, kumppaneille ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Sinun on varmistettava, että Käyttäjäsisältö ei sisällä kolmannen osapuolen tekijänoikeuksilla suojattua tai tavaramerkillä suojattua sisältöä tai materiaalia, mukaan lukien ääni, video, kuvat tai kenenkään muun kuin Sinun kaltainen, ellet ole hankkinut tällaisten hyväksyntöjä, suostumuksia ja / tai valtuutuksia kolmannet osapuolet tarvitsevat sinun ja meidän käyttämään tällaista Käyttäjäsisältöä. Et saa korvausta siitä, että meidän, kumppanimme tai asiakkaamme käyttävät minkä tahansa käyttäjän sisältöä.

Käyttämällä, lataamalla, lähettämällä, lähettämällä tai sallimalla meidän kerätä (sellainen lupa, joka katsotaan myönnetyksi suostumuksellesi näihin ehtoihin ja asiaankuuluvan Palvelun käyttöön) Käyttäjäsisältöä Palvelujen yhteydessä, annat täten meille ikuisen, peruuttamattoman, rajoittamattoman , siirrettävissä, alilisensoitavissa, maailmanlaajuisesti, rojaltivapaasti, oikeus ja lisenssi muokata, kopioida, lähettää, julkaista, näyttää, luoda johdannaisia ​​teoksia, kopioida, muokata, jaella ja muuten käyttää käyttäjän sisältöä omalla harkinnallamme. Et saa korvausta käyttäjän sisällöstä tai sen käytöstä, paitsi jos siitä on erikseen sovittu.

Olet yksin vastuussa siitä, että Käyttäjäsisältösi ja käyttömme näiden ehtojen mukaisesti eivät loukkaa kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksia. Emme tarkasta eikä voi tarkistaa kaikkia käyttäjän sisältöjä, emmekä ota mitään vastuuta käyttäjän sisällöstä. Meillä on oikeus, mutta ei velvollisuus, poistaa, poistaa tai muokata Käyttäjäsisältöäsi, jonka me oman harkintamme mukaan (a) rikkomme näitä Ehtoja; b) loukata immateriaalioikeuksia; tai (c) olla loukkaavaa, kunnianloukkaavaa, säädytöntä tai muuten mahdotonta hyväksyä.

10. Pisteisiin perustuvien kannustinohjelmien politiikka

Jos vastaat kyselyyn ja suoritat sen onnistuneesti, osallistut toiseen tutkimusohjelmaan tai muuhun palveluun, voit ansaita pisteitä, jotka voidaan lunastaa erilaisista palkinnoista tai käteisestä kannustinohjelmassamme. Sinun ei tarvitse ostaa mitään saadaksesi pisteitä. Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaisia ​​etkä voi siirtää niitä kenellekään muulle. Pisteesi ovat voimassa ja lunastettavissa 24 (XNUMX) kuukauden ajan siitä, kun tilisi muuttuu passiiviseksi. Me voimme peruuttaa kaikki pisteet tai kannustimet, joita et ole lunastanut.

Kyselyn, muun tutkimusohjelman tai muun palvelun alussa saat tietoja ansaitsemiesi pisteiden määrästä. Emme hyväksy minkäänlaista vastuuta tai vastuuta verotuksellisista seurauksista tai tulleista, joita saattaa aiheutua annettujen tai lunastettujen pisteiden tai kannustimien seurauksena. Jos rikot ehtoja, voit menettää kaikki ansaitsemasi pisteet tai kannustimet. Emme ota mitään vastuuta Sinulle ansaitsemiesi pisteiden suhteen.

11. Profiilipäivitykset

Paneelin jäsenet pitävät jäsenprofiilinsa ajan tasalla. Paneelin jäsen voi päivittää, korjata ja / tai poistaa jäsenprofiileihinsa sisältyviä tietoja: (a) pääsemällä paneelin jäsenyystililleen; tai (b) sähköpostin lähettäminen asianomaiselle paneelin jäsenen asianomaiselle paneelille.

12. Opt-out-käytäntö

Paneelin jäsenet voivat kieltäytyä käyttämästä mitään tai kaikkia palveluita (mukaan lukien rajoituksetta Survey-kutsujen, uutiskirjeiden tai viestien vastaanottaminen) milloin tahansa: (a) noudattamalla tilauksen peruuttamismenettelyjä, jotka on kuvattu kyseisellä paneelisivustolla tai siihen liittyvillä sivustoilla tai jotka sisältyvät meiltä saamassasi sähköpostissa; tai (b) lähettämällä sähköpostia paneelin jäsenpalvelutiimillemme tätä

Pyrimme vastaamaan jokaiseen sähköpostiviestiin kohtuullisessa ajassa vastaanottamisen jälkeen lain tai asetuksen edellyttämällä tavalla kohtuullisin toimenpitein. Palveluiden lopettamisen jälkeen paneelin jäsenen yhteystiedot poistetaan kaikista lopetettuihin palveluihin liittyvistä viestintä- tai yhteystietoluetteloista. Huomaa, että poiston loppuun saattaminen voi viedä muutaman päivän ja sinä aikana saatat saada meiltä viestejä, jotka on luotu tai koottu ennen kieltäytymistäsi.

13. Linkit

Palvelun käytön yhteydessä saatat pystyä linkittämään kolmannen osapuolen verkkosivuston tai muodostamaan siihen yhteyden. Huomaa, että emme hyväksy mitään kolmannen osapuolen verkkosivustoa tai tuotteita, palveluja ja / tai mahdollisuuksia, joita mainostetaan, tarjotaan tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta tai yhteydessä siihen. Ole hyvä ja tarkista kaikki näihin kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sovellettavat käytännöt ja ehdot huolellisesti.

14. Viestintä kanssamme

Kaikki viestit (lukuun ottamatta henkilötietoja) ja käyttäjän sisältö, jotka olet lähettänyt tai lähettänyt meille meille, sähköpostitse tai muuten, tai muuten meidän keräämämme, käsitellään ei-luottamuksellisena ja ei-omistettuna tietona, ellei ilmoitat erikseen toisin joko ennen lähettämistäsi tai lupaamme kerätä tällaista viestintää ja käyttäjän sisältöä tai samanaikaisesti sen kanssa. Hyväksyt, että voimme käyttää tällaista viestintää ja Käyttäjän sisältöä oman harkintamme mukaan.

15. Yksityisyys

Sinua koskevia henkilötietoja voidaan käsitellä hakiessasi paneelin jäsenyyttä, käyttäessäsi palvelua tai muuten kommunikoidessaan kanssamme tai paneelin omistajan kanssa. Lisätietoja Cintin tietosuojakäytännöistä ja henkilötietojesi käsittelystä saat tutkimuksen osanottajan tietosuojailmoituksesta tätä.

16. Vastuuvapauslauseke

Suostut nimenomaisesti siihen, että osallistumisesi kyselyyn, muuhun tutkimusohjelmaan ja palvelun käyttö sekä sivustomme, kyselysivuston, paneelisivuston tai kumppanisivuston selaaminen on sinun yksinomaisella vastuulla ja vastuulla. Lain sallimissa rajoissa me, asiakkaamme, kyselyn omistajat, paneelin omistajat, yhteistyökumppanit tai muut kolmannet osapuolet sekä meidän ja heidän johtajiensa, virkamiehemme, työntekijät, edustajat, edustajat, kolmannen osapuolen sisällöntuottajat ja lisenssinantajat, teemme älä anna mitään nimenomaisia, epäsuoria tai lakisääteisiä takuita, mukaan lukien myyntikelpoisuus, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen, osallistuminen kyselyyn tai palvelun, sivustomme, kyselysivuston, paneelisivuston tai kumppanisivuston käyttö olla keskeytymätön tai virheetön. Lain sallimissa rajoissa me, asiakkaamme, kyselyn omistajat, paneelin omistajat, yhteistyökumppanit tai muut kolmannet osapuolet sekä meidän ja heidän johtajiensa, virkamiehemme, työntekijät, edustajat, edustajat, kolmannen osapuolen sisällöntuottajat ja lisenssinantajat, teemme ei anna mitään nimenomaisia, epäsuoria tai lakisääteisiä takuita, mukaan lukien myyntikelpoisuus, soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen, tietojen tai palveluiden tarkkuudelle, luotettavuudelle tai sisällölle, jotka tarjotaan Tutkimuksen tai Sivustomme, Kyselysivuston, Paneelin kautta Sivusto tai kumppanisivusto, muu kuin näissä ehdoissa nimenomaisesti määritelty.

17. Vastuunrajoitus

SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA LÄHTEESSÄ ME, TUTKIMUSTEN OMISTAJAT, Paneelien omistajat tai yhteistyökumppanit, kolmannet osapuolet tai johtajat, toimihenkilöt, osakkeenomistajat, työntekijät, edustajat, urakoitsijat, alihenkilöt tai edustajat , MITÄÄN NÄHIN EHDOIHIN LIITTYVÄSTÄ ASIOISTA, PALVELUISTA, Sivustoltamme, kyselystä, paneelisivustosta, yhteistyökumppanisivustosta tai mistä tahansa lähettämästäsi lähetyksestä tai mistä tahansa suorasta, epäsuorasta, erityisestä, rankaisevasta, satunnaisesta, suhteellisesta tai vertailevasta VAHINGOT, VOITTO-TAPPIO, ODOTETTUJEN SÄÄSTÖJEN TAPPIMINEN TAI MUUT EI-SUORAT VAHINGOT, JOIHIN TAI NEUVOILLEEN TÄMÄN VAHINGON TODENNÄKÖISYYSTÄ TAI MAHDOLLISUUDESTA.

Näissä ehdoissa olevaa vastuunrajoitusta ja vastuuvapauslauseketta sovelletaan riippumatta siitä, millainen toimenpide on, sopimuksessa, takuussa, rikkomuksessa, lähes deliktissä, tiukka vastuu, laiminlyönti tai muu vahingonkorvausvelvoite, ja niiden on pysyttävä voimassa olennaisissa rikkomuksissa tai rikkomuksissa tai epäonnistumisissa. sopimuksen keskeinen tarkoitus tai yksinoikeuden puuttuminen.

18. Korvaus

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään meitä, tutkimuksen omistajia, paneelin omistajia ja yhteistyökumppaneita sekä muita asiaan liittyviä kolmansia osapuolia, mukaan lukien johtajat, virkamiehet, osakkeenomistajat, työntekijät, edustajat, urakoitsijat, tytäryhtiöt, seuraajat tai siirretyt henkilöt, täysin ja tehokkaasti vahingoittumattomina ja kaikista vahingoista, kuluista, vastuista ja menetyksistä, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut, jotka aiheutuvat joko suoraan tai epäsuorasti kaikista ehtojen rikkomisista.

19. Muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä oman harkintamme mukaan muutoksia näihin ehtoihin. Kehotamme sinua lukemaan nämä ehdot jatkuvasti. Saamme suostumuksesi ennen muutoksia, jotka ovat luonteeltaan sellaisia, että suostumusta tarvitaan tai vaaditaan. Muutoksista, jotka eivät vaadi suostumusta, jatkuva Palvelujen käyttö, pääsy Palveluihin ja / tai osallistuminen niihin merkitsee ja hyväksyy näiden Ehtojen muutoksen.

20. Sovellettavan lain noudattaminen

Tunnustat ja hyväksyt, että sinun on aina noudatettava sovellettavaa lakia, kun vastaat kyselyyn, osallistut toiseen tutkimusohjelmaan tai muuten käytät palvelua.

21. Keskeyttäminen, lopettaminen ja poistaminen käytöstä

Kaikkien ja kaikkien muiden käytettävissä olevien korjaustoimenpiteiden lisäksi voimme ilman ennakkoilmoitusta keskeyttää ja / tai lopettaa Palvelun käytön ja pääsyn tai jäsenyyden paneelissa, jos rikot näitä ehtoja tai jos Käytät Palvelua laittomalla tavalla tai muuten toimit tavalla, joka ei ole oman harkintamme mukaan hyväksyttävää meille, kyselyn omistajalle, paneelin omistajalle tai kumppanille. Jos me lopetamme sinun oikeutesi käyttää palvelua ja / tai jos paneelisi jäsenyys päättyy: (a) menetät kaikki oikeudet, omistusoikeuden ja kiinnostuksen kohteet ja / tai kaikki lunastamattomat palkkiot, kannustimet ja / tai palkinnot, jotka ovat voimassa irtisanomisen jälkeen ; (b) Paneelijäsenyytesi peruutetaan välittömästi; (c) Pääsy Palveluun ja sen käyttö lopetetaan välittömästi; ja (d) Et saa osallistua mihinkään tuleviin Palvelun kautta tarjottuihin kyselyihin.

Lisäksi pidätämme oikeuden poistaa paneelin jäsenyystilisi käytöstä: (a) jos et ole enää aktiivinen paneelilista; (b) jos saamme ilmoituksen palautuksesta tai toimituksen epäonnistumisesta sähköpostiviestinnässä sähköpostitilisi kanssa; tai (c) jos saamme vastauksen "postilaatikko täynnä" kolme (3) kertaa sähköpostiviestinnässä sähköpostiosoitteeseesi.

Jos käyttäjä deaktivoi, irtisanoo käyttäjän tai irtisanoutuu, menetät kaikki ansaitsemasi kannustimet.

22. Jaettavuus ja luovuttaminen

Jos minkä tahansa näiden ehtojen ehdon tai määräyksen katsotaan mitä tahansa syystä mitätöitäväksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällaisen ehdon tai määräyksen katsotaan erottuvan jäljellä olevista näistä ehdoista, ja loput näistä ehdoista tulkitaan ja tulkitaan viittaamatta täytäntöönpanokelvottomaan ehtoon.

Et voi luovuttaa näitä ehtoja ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme, joka voidaan pidättää oman harkintamme mukaan. Hyväksyt, että voimme luovuttaa nämä ehdot milloin tahansa kenellekään.

23. Sovellettava laki, toimivalta ja oikeudellinen paikka

Näistä ehdoista johtuvat tai niihin liittyvät riidat, mukaan lukien kysymykset niiden olemassaolosta, pätevyydestä tai päättymisestä, on saatettava Tukholman läänin tuomioistuimen (Sw. Stockholms tingsrätt) käsiteltäväksi, ja niitä säännellään ja tulkitaan Ruotsin lainsäädännön mukaisesti ilman ottaa huomioon kaikki lainvalintaperiaatteet (olivatpa ne Ruotsin tai minkä tahansa muun lainkäyttöalueen periaatteita), jotka saattavat edellyttää toisen lainkäyttöalueen lakien soveltamista.



Cint Research Participantin tietosuojailmoitus

Voimaantulopäivä: 28 helmikuu 2018

Viimeksi tarkistettu: 28 helmikuu 2018

Tässä tietosuojailmoituksessa määritetään, miten Cint AB (”Cint”) käyttää (kerää, tallentaa, käyttää ja paljastaa ja muutoin käyttää) henkilötietojasi (”henkilötietoja”, joihin voidaan viitata myös nimellä henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot tai ”henkilökohtaiset tunnistetiedot”) ja muita tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut tiedot riippumatta siitä, oletko jäsen jonkin paneelin omistajan (”paneelin omistaja”) omistaman paneelin paneelissa (”paneelin jäsen”) vai osallistutko kyselyyn ohjattavaan osallistujaan (”osallistuja”) vai joku toinen asiakkaamme ("Asiakkaat") tai Kumppanit ("Kumppanit") suorittaa toisen markkinatutkimusohjelman. Osallistumistasi voidaan säännellä myös yhden paneelin omistajan tietosuojailmoituksesta.

Cint on sijoittautunut EU: hun ja tämän tietosuojailmoituksen tiedot perustuvat Euroopan unionin yleiseen tietosuoja-asetukseen (2016/679) tai GDPR: ään, joka tarjoaa korkeatasoisen suojan henkilötietojen suojalle. Asuinpaikastasi riippuen voidaan kuitenkin soveltaa myös muita tietosuojalakia ja -määräyksiä. Tämä tietosuojailmoitus koskee asukkaita kaikissa maissa ympäri maailmaa.

Cint perustaa ja saa tytäryhtiönsä luomaan ja ylläpitämään tämän tietosuojailmoituksen mukaisia ​​liiketoimintamenettelyjä.

Kuka on CINT?

Cint tarjoaa maailmanlaajuisen online-tutkimus- ja oivallusalustan, joka yhdistää paneelin omistajat markkinatutkijoihin, tuotemerkkeihin, paneelin jäseniin ja tutkimusosallistujiin kuluttajien mielipiteiden ja tietojen jakamiseksi. Cintin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa, ja sillä on toimistot suurimmissa kaupungeissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yksilöt osallistuvat Cint-alustan markkinatutkimuksiin joko jäsenyyden kautta jonkin paneelin omistajan paneelissa tai sellaisen kumppanimme kautta, joka ohjaa osanottajat kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan. Paneelin jäsenet ja osallistujat osallistuvat kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin saadakseen mahdollisuuden saada ja lunastaa palkkioita ja kannustimia osallistumisestaan.

Cintin paneelin omistajat ja yhteistyökumppanit, jotka ohjaavat osallistujia kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin, ovat rekisterinpitäjiä, jotka määrittelevät henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Cint käsittelee henkilötietojasi tietojenkäsittelijänä vain rekisterinpitäjän pyynnöstä.

Henkilötietojasi voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, jotka on selitetty alla, sekä esimerkkejä henkilötietoryhmistä kullekin tarkoitukselle. Yksityiskohtaisia ​​tietoja henkilötietojen käytöstä voidaan kuvata tarkemmin kyselyssä tai muussa markkinatutkimusohjelmassa. Jos haluat lisätietoja, voit aina ottaa meihin yhteyttä "OTA MEIHIN YHTEYTTÄ" alla oleva osa.

CINT Suojaa yksityisyyttäsi

Rekisteröityminen ja osallistuminen paneelin omistajan omistamaan paneeliin ovat Cintin käyttöehtojen alaisia. Löydät Cintin käyttöehdot tätä.

Osallistuminen kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan on täysin vapaaehtoista, ja Cint käyttää henkilötietojasi suostumuksellasi. Tämä tietosuojailmoitus ei koske Cintin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai muiden kolmansien osapuolten hallinnoimia tutkimuksia ja muita markkinatutkimusohjelmia eikä näiden tutkimusten ja muiden markkinatutkimusohjelmien yhteydessä kerättyjä tietoja.

Cint on sitoutunut henkilötietojen yksityisyyden suojaamiseen. Cint pyrkii mukauttamaan tietosuojakäytäntönsä sovellettavien lakien, säännöstöjen ja määräysten sekä sovellettavien markkina- ja mielipidekyselytutkimusyhdistysten standardien, mukaan lukien rajoituksetta ESOMAR (www.esomar.org) ja Insights Association (www.insightsassociation.org).

Kuinka henkilötietojasi kerätään?

Henkilötietojasi kerätään aina oikeudenmukaisin ja laillisin keinoin tiettyihin tarkoituksiin. Esimerkiksi Cint voi kerätä henkilötietojasi, kun rekisteröidyt tai osallistut jonkin paneelin omistajan paneeliin, täytät kyselyn, osallistut toiseen markkinatutkimusohjelmaan tai automatisoidusti tai muilla menetelmillä, jotka on kuvattu "MITÄ TIETOJA AUTOMAATTISET TEKNIIKAT keräävät?" alla oleva osa.

Cint kerää henkilötietoja vain markkinatutkimuksia varten.

MITÄ HENKILÖTIETOJA Kerätään ja käsitellään?

Käsiteltävät henkilötiedot voivat sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi ja muita vastaavia tietoja. Cint voi kerätä henkilötietoja suoraan sinulta, kun luovutat ne vapaaehtoisesti Cintille, tai Cint voi hankkia henkilötietoja paneelin omistajiltamme, asiakkailtamme tai markkinatutkimusyrityksiltämme, jotka ovat saaneet osallistujan suostumuksen. Paneelin omistajien paneelin jäsenille Cint kerää tietoja ohjeidensa mukaisesti.

Cint voi myös hankkia henkilötietoja tietokannan omistajilta, jotka ovat vakuuttaneet meille, että heidän tietokantoihinsa kuuluvat vain henkilöt, jotka ovat antaneet suostumuksensa sisällyttää henkilöllisyytensä ja jakaa henkilökohtaiset tietonsa. Lopuksi Cint voi kerätä ja käyttää yleisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten puhelinluetteloista, saatuja henkilötietoja.

Aika ajoin Cint voi kerätä arkaluonteisia henkilötietoja, jotka asuinmaastasi riippuen voivat sisältää rodun tai etnisen alkuperän, terveystietoja, taloudellisia tietoja, poliittisia mielipiteitä ja uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia. Jos Cint kerää arkaluonteisia henkilötietojasi, Cint saa aina nimenomaisen suostumuksesi.

Voit myös lähettää, ladata tai lähettää sisältöä tai materiaalia, mukaan lukien valokuvat, videot ja / tai muuta vastaavaa tai liittyvää sisältöä tai materiaalia, joka voi sisältää henkilötietojasi, esimerkiksi osallistumalla kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin. Tällaisia ​​henkilötietoja voidaan käyttää ja paljastaa tässä tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla, eivätkä ne saa sisältää ääntä, videota, kuvia tai kenenkään muun kuin sinä.

MITEN HENKILÖTIETOJA kerätään ja käsitellään?

Cint voi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi monista syistä, mukaan lukien:

Huomaa, että sähköpostiviestien vastaanottaminen voi edellyttää osallistumistasi kyselyihimme tai muihin markkinatutkimusohjelmiin. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä sähköposteja peruuttamalla kyselyiden tai muiden markkinatutkimusohjelmien tilauksen.

Cint varmistaa aina, että henkilötietojesi käsittely on sallittua. Cint tekee tämän yleensä hankkimalla suostumuksesi, mutta rajoitetuissa tapauksissa Cint voi käyttää lakisääteistä ehtoa henkilötietojensa käsittelyyn.

Jos sovelletaan lakisääteistä ehtoa, jonka mukaan Cint voi käsitellä henkilötietojasi ja peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, se ei välttämättä tarkoita sitä, että Cint lopettaa henkilötietojesi käsittelyn, koska sillä voi esimerkiksi olla lakisääteinen velvollisuus jatkaa tietojen käsittelyä. käsitellä henkilötietojasi joihinkin tarkoituksiin, esimerkiksi kaupallisten tapahtumien kopioiden säilyttämiseksi vähintään seitsemän vuoden ajan.

MITÄ TIETOJA AUTOMAATTISET TEKNIIKAT keräävät?

Cint voi kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti. Asuinmaastasi riippuen tällaisia ​​tietoja voidaan pitää Henkilötietoina. Tällaisia ​​tietoja ovat muun muassa tiedot laitteestasi ja laitteen ominaisuuksista, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, laitteen käyttöjärjestelmä, muut laitteesi sovellukset, evästetiedot, IP-osoite, laiteverkon tarjoaja, laitetyyppi, aikavyöhyke, verkon tila, selaimen tyyppi, selaimen tunniste, yksilöllinen laitetunnus (kuten tunnisteet analytiikkaa tai mainontaa varten), verkon tarjoajan käyttäjätunnus (numero, jonka verkko-operaattorisi on yksilöinyt sinulle), Media Access Control (MAC) -osoite, mobiilimainonta tunniste, sijainti ja muut tiedot, joita yksin tai yhdessä voidaan käyttää laitteen yksilölliseen tunnistamiseen. Erityinen tekniikka on määritelty alla:

Keksit:

Eväste on yksinkertaisesti pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietoja käyttäjästä ja jonka verkkosivusto sijoittaa käyttäjän tietokoneeseen tai laitteeseen. Cint sijoittaa evästeet tietokoneellesi tai laitteellesi kyselyyn ja muihin markkinatutkimusohjelmien hallintaan ja petosten ehkäisyyn.

Cint voi myös käyttää seurantaevästeitä, tunnisteita ja komentosarjoja tiettyjen sinuun liittyvien tietojen seuraamiseen perustuen toimintaan sivustollamme tai kolmannen osapuolen sivustoilla. Cint voi käyttää näitä tietoja selvittääkseen, oletko nähnyt, napsauttanut tai muuten ollut vuorovaikutuksessa verkkomainoksen tai -kampanjan kanssa, jonka kanssa Cint työskentelee auttaakseen arvioimaan yhtä tutkimusasiakkaamme. Suostumuksellasi Cint voi myös valita sinut kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan, jossa evästeitä käytetään altistamaan sinut tietylle mainonnalle tai kampanjoille ennen kyselyä tai muuta markkinatutkimusohjelman toimintaa tällaisen mainonnan tai tarjousten arvioimiseksi.

Suostumuksellasi Cintin asiakkaat tai kumppanit voivat myös sijoittaa evästeitä tietokoneellesi tai laitteellesi ja käyttää näitä evästeitä, tunnisteita ja komentosarjoja seurataksesi tiettyjä tietoja toiminnastasi tietyillä verkkosivustoilla. Cintin asiakkaat tai kumppanit voivat käyttää näitä tietoja erilaisiin markkinatutkimuksiin.

Halutessasi voit päättää olla hyväksymättä evästeitä tai olla hyväksymättä evästeitä säätämällä verkkoselaimesi tietosuoja-asetuksia poistamaan evästeet poistuttaessa verkkosivustoilta tai kun suljet selaimen. Voit myös määrittää selaimesi estämään evästeet. Suostumuksen antamatta jättäminen, evästeiden poistaminen tai evästeiden estäminen voi estää sinut osallistumasta kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin tai vaikuttaa kielteisesti käyttäjäkokemukseesi. Lisätietoja evästeiden käytöstä poistamisesta on osiossa nimeltä "MITEN VALINNAN?"

Cint käyttää evästeitä aina suostumuksellasi.

Jos haluat oppia lisää Cintin käyttämistä evästeistä, napsauta tätä.

Mobiilimainonnan tunnisteet:

Mobiilimainostunniste on numeroiden ja kirjainten merkkijono, joka yksilöi yksittäisen älypuhelimen tai tabletin. IOS: ssä mobiilimainostunnistetta kutsutaan nimellä "Identity For Advertisers" (IDFA tai lyhyesti IFA). Androidissa mobiilimainostunniste on GPS ADID (tai Google Play Services ID for Android). Cint voi kerätä mobiilimainostunnuksia tai hankkia ne kumppanilta. Cint voi käyttää mobiilimainostunnisteita markkinatutkimusohjelmissamme tai jakaa tietojasi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Suostumuksellasi Cint voi myös valita sinut kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan, jossa mobiilimainonnan tunnisteita käytetään altistamaan sinut tietylle mainonnalle tai myynninedistämiselle ennen kyselyä tai muuta markkinatutkimusohjelman toimintaa tällaisen mainonnan arvioimiseksi tai ylennykset.

Cint kerää tai hankkii mobiilimainostunnuksia vain suostumuksellasi.

Web Beacons:

Verkon majakka (tunnetaan myös nimellä tag, clear gif tai 1 × 1 pikseli) koostuu pienestä koodijonosta, joka on upotettu verkkosivulle tai sähköpostiin. Ne voivat olla näkyvä graafinen kuva, joka liittyy verkkojäljitteeseen, ja usein kuva on suunniteltu sulautumaan verkkosivun tai sähköpostin taustaan.

Cint voi käyttää verkkojäljitteitä sähköpostiviesteissämme auttaakseen selvittämään, onko viestimme avattu, ja tarkistamaan mahdolliset napsautukset sähköpostin linkkien kautta tai mainonnassa tai verkkosivustotutkimuksessa sen selvittämiseksi, onko osallistuja katsellut mainoksia tai muuta Cintin mittaamaa verkkosisältöä . Cint ja valtuutetut edustajamme voivat linkittää henkilötietoja web-majakoihin operatiivisia ja tutkimustarkoituksia varten.

Maantieteelliset sijaintitiedot:

Cint voi kerätä paikkatietoja tietokoneeltasi tai laitteeltasi. Cint voi käyttää sijaintitietojasi petosten ehkäisemiseksi tai markkinatutkimuksiin, mukaan lukien mainontatutkimus tai muu seurantaan perustuva markkinatutkimustoiminta. Cint saa suostumuksesi, jos Cint kerää tai käyttää maantieteellisiä sijaintitietojasi.

Digitaalinen sormenjälkien ottaminen:

Cint voi käyttää digitaalista sormenjälkitekniikkaa kerätäkseen tiettyjä tietoja sinusta ja / tai tietokoneestasi tai laitteestasi. Nämä tiedot voivat sisältää henkilötietoja, kuten IP-osoitteen, sekä muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmän tai selaimen versionumeron. Tämä tekniikka luo ainutlaatuisen tietokonetunnuksen, jota voidaan käyttää petosten ehkäisemiseen tai osallistumisesi selvittämiseen ja seuraamiseen kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan ja rajoittaaksesi osallistumista tietyn kyselyn tai muun markkinatutkimusohjelman vaatimusten mukaisesti.

Sosiaalisen median tiedot:

Sinulle voidaan myös tarjota mahdollisuus osallistua kyselyihin ja muihin markkinatutkimusohjelmiin sosiaalisen median alustojen kautta tai niiden kanssa. Jos päätät osallistua kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin sosiaalisen median alustojen kautta tai niiden kanssa, Cint voi sinun suostumuksellasi kerätä tiettyjä sosiaalisen median alustan tilillesi tallennettuja profiilitietoja.

Lokitiedostot:

Cint kerää ja tallentaa tietyt tiedot automaattisesti kyselyn ja muun markkinatutkimusohjelmaan osallistumisen aikana. Palvelimemme tallentavat selaimesi lähettämät tiedot automaattisesti, kun vierailet verkkosivustolla. Nämä palvelinlokit voivat sisältää tietoja, kuten verkkopyyntösi, Internet-protokollan (IP) osoite, selaimen tyyppi, selaimen kieli, pyyntösi päivämäärä ja kellonaika sekä yksi tai useampi eväste, jotka voivat yksilöidä selaimesi. Nämä tiedot poistetaan ajoittain osana normaalia huoltotapaa.

Tietoja, joita Cint kerää kolmansilta osapuolilta:

Cint voi hankkia henkilötietoja, käyttäytymis- ja / tai väestötietoja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien rajoituksetta tiedonhallinta-alustat, mainosverkostot, tietopalvelutoimistot, muut markkinatutkimuksen toimittajat ja / tai sosiaalisen median alustat. Cint voi käyttää näiltä kolmansilta osapuolilta saatuja henkilötietoja, käyttäytymis- ja / tai väestötietoja useisiin tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ilman rajoituksia, tietojen validointi, tietojen liite, markkinointitietojen kehittäminen, petosten havaitsemiseen.

Kenen kanssa CINT jaa henkilötietoja?

Cint ei luovuta henkilötietojasi kolmannen osapuolen saataville ilman suostumustasi, ellei sitä vaadita laissa, kuten jäljempänä tarkemmin määritellään.

Jos kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan tai muuhun toimintaan sisältyy henkilötietojen asettaminen kolmannen osapuolen saataville, Cint jakaa henkilötietojasi vain suostumuksellasi. Jos kerättyjä tietoja käytetään tilastolliseen mallintamiseen, jotta voidaan paremmin ymmärtää trendejä ja mieltymyksiä tietyn ryhmän tai yleisön keskuudessa, vain rajoitettuja jaettuja henkilötietoja käytetään vain markkinatutkimustarkoituksiin ja vain sinun suostumuksellasi.

Cint voi luovuttaa henkilötietojasi, profilointitietojasi tai muita tutkimustietojasi kolmansille osapuolille seuraavasti:

Cint voi lisensoida tiettyjä rajoitettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille (esim. Tiedonvälittäjille, tiedonkerääjille jne.) Markkinatutkimuksia varten, mukaan lukien, mutta ilman rajoituksia, yksittäisten ja / tai yhdistettyjen tietojen (esim. Tuotetiedot) lisensointi ja / tai palvelujen osto tai käyttö, verkkosivustokäyntitiedot, Internet-hakuhistoria jne.) yleisötietojen ja / tai samanlaisten mallien kehittämiseksi tällaisten tietojen myyntiin kolmannen osapuolen asiakkaille tarkoitusta varten analyysin suorittamisesta ja markkinointitiedon tarjoamisesta. Nämä tiedot voidaan jakaa evästeen (evästetunnuksen), mobiilimainostunnisteen, sähköpostiosoitteen tai muun menetelmän kautta. Kun samanlainen mallinnus tai yhdistäminen on suoritettu, henkilötiedot poistetaan.

Lisäksi tunnistetiedot ja automatisoidulla tavalla kerätyt tiedot voidaan toimittaa kolmansille osapuolille, mukaan lukien, rajoituksetta, asiakkaille, yhteistyökumppaneille, edustajille ja / tai toimittajille, jotta voidaan tunnistaa vastaajat yhteydenpitokyselyihin tai viestintään, petosten havaitsemiseen ja / tai ehkäisy, tietokantojen vastaavuus, tietojen validointi, tietojen liittäminen, koodaus, tietojen segmentointi ja palkitseminen, kannustimet ja / tai arvonnat tai myynninedistämiseen liittyvät palvelut.

Cint voi ylläpitää henkilötietoja tai koneen tunnistettavia tietoja täyttääkseen pyyntösi ja / tai Cintin liiketoiminnan vaatimukset. Esimerkiksi Cint voi säilyttää niiden osallistujien sähköpostiosoitteet, jotka ovat päättäneet varmistaa, että Cint noudattaa tällaisia ​​toiveita. Henkilötietojen säilyttäminen tapahtuu sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.

Jälleen Cint jakaa henkilötietosi vain suostumuksellasi.

KERÄÄVÖTKÖ CINT TIETOJA LAPSILTA?

Cint ei kerää tietoisesti henkilötietoja alle ikäisiltä lapsilta, jos vanhempien suostumus vaaditaan. Jos Cint saa tietoonsa, että Cint on vahingossa kerännyt henkilötietoja lapselta, joka on alle ikä, jolloin vanhempien suostumus vaaditaan, Cint poistaa tällaiset henkilötiedot tietokannastamme.

MITÄ TURVALLISUUSTIEDOT ON TOTEUTETTU TÄTÄ HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUDEN VARMISTAMISEKSI?

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Näin ollen Cint on ottanut käyttöön kohtuulliset tekniset, fyysiset ja hallinnolliset suojatoimet Cintin keräämien tietojen suojaamiseksi. Vain niillä työntekijöillä, jotka tarvitsevat pääsyn tietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi, on lupa päästä käsiksi henkilötietoihisi.

Cintin toteuttamista suojatoimista huolimatta Internetin ja / tai matkapuhelinverkon välityksellä tapahtuvat lähetykset eivät ole täysin turvallisia, eikä Cint takaa online-lähetysten turvallisuutta. Cint ei ole vastuussa virheistä, joita yksilöt toimittavat henkilötietojaan Cintille.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS

Cint tallentaa henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen käsittelytoiminnan tarkoituksiin tai sinun valtuuttamana. Tämä ajanjakso voi perustua myös Cintin tai jonkin paneelimme omistajan tai yhteistyökumppanin sopimusosoitteisiin sinua kohtaan, sovellettaviin vanhentumisaikoihin (vaatimusten esittämiseen) tai sovellettavan lain mukaan.

OIKEUDET

Sinulla on oikeus tarkistaa, korjata tai poistaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Erityisesti:

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä tällaisen pyynnön avulla

-. - yhteystiedot "OTA MEIHIN YHTEYTTÄ" alla oleva osa.

Vastaanotettuaan pyynnön yksityishenkilöltä, Cint yrittää antaa pyydetyt tiedot 30 päivän kuluessa edellyttäen, että pyyntö on sellainen, että siihen voidaan kohtuudella vastata tuona ajanjaksona. Jos tarvitaan enemmän aikaa, Cint ilmoittaa asiasta XNUMX päivän kuluessa.

Tietyissä tilanteissa Cint ei kuitenkaan välttämättä pysty tarjoamaan pääsyä joihinkin henkilötietoihin. Tämä voi tapahtua, kun:

Jos Cint hylkää henkilön pyynnön saada pääsy henkilötietoihinsa, Cint ilmoittaa henkilölle kieltäytymisen syyn.

MITEN VALINNAN?

Päätöstäsi osallistua kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan, vastata kaikkiin kyselyihin tai antaa henkilötietoja, mukaan lukien arkaluonteiset henkilötiedot, kunnioitetaan aina.

Voit päättää osallistua tiettyyn kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan, kieltäytyä vastaamasta tiettyihin kysymyksiin tai lopettaa osallistumisen milloin tahansa. Tiettyjen tietojen toimittamatta jättäminen tai täysi osallistuminen tiettyyn kyselyyn voi kuitenkin estää sinua saamasta kannustinpalkkioita tai osallistumista tuleviin tiettyihin tutkimuksiin. Lisätietoja kannustimista on Cintin käyttöehdoissa napsauttamalla tätä.

Paneelin omistajista koostuvan paneelin jäsenet, jotka eivät enää halua osallistua kyselyihin, muihin markkinatutkimusohjelmiin tai joihin automatisoituja tekniikoita tai muita toimintoja, mukaan lukien evästeet, käytetään, voivat kieltäytyä vierailemalla Tietosuoja-asetukset-sivulla jäsenportaalin jäsen paneelissa, johon kuulut. Tietosuoja-asetukset -sivulle pääsee myös napsauttamalla kyselykutsujen opt-out-linkkejä. Lopuksi paneelin jäsenet ja osallistujat voivat ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia "OTA YHTEYTTÄ" -osiossa olevia yhteystietoja.

Rajat ylittävä politiikka

Cint tallentaa tietoja Euroopan unioniin (EU) ja Euroopan talousalueeseen (ETA). Cint-tytäryhtiö tai palvelun tarjoaja voi kuitenkin globaalina organisaationa kerätä, käsitellä, tallentaa tai siirtää henkilötietojasi alkuperämaasi ulkopuolelle.

(EU) ja Euroopan talousalue (ETA):

Cintin oikeushenkilöt EU: n ja ETA: n ulkopuolella ovat tehneet yrityksen sisäisiä tietosuojasopimuksia käyttämällä Euroopan komission laatimia vakiosopimuslausekkeita. Cintillä on sopimuksia palveluntarjoajien ja muiden yritystoimittajien kanssa, jotka vaativat sopimuspuolia kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja käsittelemään eurooppalaisia ​​henkilötietoja sovellettavan eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Venäjän federaatio:

Venäjän federaation tietosuojalakien mukaisesti Cint kerää, käsittelee ja tallentaa Venäjän federaation kansalaisten henkilötietoja Venäjän federaatiossa ja siirtää tiedot vasta myöhemmin EU: hun tai ETA: lle.

Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille

Tämä tietosuojailmoitus koskee vain kyselyitämme ja muita markkinatutkimusohjelmiamme eikä mitään muita tuotteita tai palveluja. Kyselymme tai muut markkinatutkimusohjelmamme voivat sisältää linkkejä useille kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joiden Cintin mielestä voi olla hyödyllistä tietoa. Cintin tässä kuvaamat käytännöt ja menettelyt eivät koske kyseisiä verkkosivustoja. Cint suosittelee, että luet huolellisesti jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojailmoitukset tai käytännöt saadaksesi tietoja heidän tietosuoja-, turvallisuus-, tiedonkeruu- ja jakelukäytännöistään. Osallistumalla mihinkään kyselyihimme tai muihin markkinatutkimusohjelmiin tai mille tahansa verkkosivustollemme minkä tahansa tietosuojailmoituksen muutoksen jälkeen annat meille vapaan ja nimenomaisen suostumuksesi kerätä, käyttää, siirtää ja luovuttaa henkilötietojasi siinä määritellyllä tavalla nykyinen tietosuojailmoitus.

OTA YHTEYTTÄ

Cint arvostaa erittäin paljon mielipiteesi ja palautteesi. Jos haluat tarkistaa, korjata tai poistaa henkilötietojasi tai sinulla on kysyttävää, kommentteja tai ehdotuksia, tai jos haluat kieltäytyä kyselyistämme tai muista markkinatutkimusohjelmistamme tai sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse osoitteeseen: [sähköposti suojattu]

Tai postitse:

Cint AB
Luntmakargatan 18, 1 tr
111 37 Tukholma, Ruotsi

HUOMIO: Tietosuojavaltuutettu


Pollfish-kyselyjen osalta

Tämä sivusto käyttää Pollfish-verkkolaajennusta. Pollfish on online-kyselyalusta, jonka kautta kuka tahansa voi tehdä tutkimuksia. Pollfish tekee yhteistyötä älypuhelinsovellusten kehittäjien ja verkkosivustojen omistajien kanssa saadakseen pääsyn tällaisten sovellusten / verkkosivustojen käyttäjille ja lähettääkseen heille kyselylomakkeet. Tämä verkkosivusto käyttää ja sallii Pollfish-evästeet. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden tähän verkkosivustoon, Pollfish havaitsee, onko käyttäjä kelpoinen tutkimukseen. Pollfishin keräämät tiedot liitetään vastauksiisi kyselylomakkeisiin aina, kun Pollfish lähettää tällaisia ​​kyselylomakkeita oikeutetuille käyttäjille. Täydellinen luettelo Pollfishin tämän verkkosivuston kautta saamista tiedoista saat lukemalla huolellisesti Pollfish-vastaajaehdot osoitteessa https://www.pollfish.com/terms/respondent. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja annat täten nimenomaisen suostumuksesi Pollfish-evästeen sijoittamiseen järjestelmään ja Pollfishin suorittamaan edellä mainittujen tietojen käsittelyyn. Lisäksi sinulle ilmoitetaan, että voit poistaa Pollfish-toiminnon käytöstä milloin tahansa käyttämällä Pollfish-verkkosivustolla olevaa Pollfish “opt out -osaa” tai poistamalla “kolmannen osapuolen evästeet” selaimesi asetuksista. Kutsumme sinut vielä kerran tarkistamaan Pollfish-vastaajan käyttöehdot, jos haluat saada tarkemman kuvan Pollfish-toimintatavasta.

APPLE, GOOGLE JA AMAZON EIVÄT ole sponsoreita, eikä niitä osallistu millään tavalla tähän kilpailuun / arvontaan. MITÄÄN Omenatuotteita ei käytetä palkintoina.